Blownaway | Om Blownaway
Stärkt varumärke, effektivare tjänster, nya upplevelser eller smartare produkter är oftast våra kunders behov. Vi jobbar med hållbar affärsutveckling, design och kommunikation för ökad konkurrenskraft. Att lämna så lite fotavtryck som möjligt är en självklarhet för oss!
kommunikation, reklam, dalarna, marknadsföring, design, industridesign, grafisk design, webbdesign, affärsutveckling, film, innovation, workshop, illustration, kampanj, produktutveckling, förpackningsdesign, hållbarhet, miljö
16052
page-template-default,page,page-id-16052,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Om Blownaway

Blownaway är en grupp erfarna konsulter inom design, kommunikation och affärsutveckling. Vi arbetar med uppdrag för företag och organisationer som tillsammans med oss ser möjligheterna i hållbara, långsiktiga strategier.
Vad det innebär är att vi vill kunna bidra till att våra kunder stärker sin identitet på marknaden, utan att lämna alltför stora avtryck för framtiden. Detta genom att använda hållbarhet som en konkurrensfördel!