Blownaway | Landstinget Dalarna
Stärkt varumärke, effektivare tjänster, nya upplevelser eller smartare produkter är oftast våra kunders behov. Vi jobbar med hållbar affärsutveckling, design och kommunikation för ökad konkurrenskraft. Att lämna så lite fotavtryck som möjligt är en självklarhet för oss!
kommunikation, reklam, dalarna, marknadsföring, design, industridesign, grafisk design, webbdesign, affärsutveckling, film, innovation, workshop, illustration, kampanj, produktutveckling, förpackningsdesign, hållbarhet, miljö
16312
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16312,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Landstinget Dalarna

Om projektet

LD-hjälpmedel ville ha hjälp med att skapa en mer attraktiv och bättre fungerande miljö i sin utställning av hjälpmedel i Borlänge.
I projektet jobbade vi tillsammans med uppdragsgivaren och tog fram ett gediget underlag för arbetet med hjälp av fokusgrupper. Utställningsmiljön ska fungera, inkludera och attrahera! Både besökare och anställda ska kunna använda utställningen på bästa sätt, ett komplext designarbete med många olika grupper involverade.
Den grafiska profilen fanns sedan tidigare genom LT Dalarna. Utifrån den har vi sedan tagit fram förslag på utställningsmaterial, montrar, layout av utställningen, förslag på upplägg och användningsområden, grafik till skyltar, förslag på inredning, belysning och färgsättning, pictogram till dörrar och dekor av glasytor m m. Allt ifrån hur formen på nya mattbiten skulle skäras, till en ny powerpoint-mall.
Uppdragsgivare:

Landstinget Dalarna

Arbetsgrupp

Lotta Hernek & Magnus Sjöberg

Kategori
Design för Alla, Grafisk design, Industridesign, Inredningsdesign, Konceptutveckling