Blownaway | Våra tjänster
Stärkt varumärke, effektivare tjänster, nya upplevelser eller smartare produkter är oftast våra kunders behov. Vi jobbar med hållbar affärsutveckling, design och kommunikation för ökad konkurrenskraft. Att lämna så lite fotavtryck som möjligt är en självklarhet för oss!
kommunikation, reklam, dalarna, marknadsföring, design, industridesign, grafisk design, webbdesign, affärsutveckling, film, innovation, workshop, illustration, kampanj, produktutveckling, förpackningsdesign, hållbarhet, miljö
22
page-template-default,page,page-id-22,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Våra tjänster

Innovation, koncept och produktutveckling

För att se ett behov och skapa en lösning behövs kreativa processer och dessutom metoder för att omsätta ideerna till konkreta innovationer. Som en följd av t.ex. ett varumärkesarbete eller feedback från marknaden blir det ofta aktuellt för våra kunder att se över sina produkter, sitt sortiment och sina erbjudanden. Vi har erfarenhet av och metoder för att arbeta med både innovationsprocesser och konceptualisering av idéer till färdiga produkter, tjänster och upplevelser.

Branding

Ett varumärke, ett brand väcker känslor som i sin tur skapar förväntningar. Att förstå dina kunder och veta vad de förväntar sig hjälper dig att skapa ett varumärke som levererar minst det du lovar. Detta ger ökad lönsamhet. Vi vet vilket jobb som krävs för att lyckas att bygga, förstärka eller försvara ett starkt varumärke. Självklart med målgruppen i fokus.

 

Design

Design bidrar till stärkt varumärke, effektivare produktion, smartare tjänster och ökad konkurrenskraft. Design kan handla om att forma en produkt, gestalta ett rum, att designa en process för möten, att utveckla sortiment, att göra hemsidor, att förstärka en grafisk identitet, en ny logotype eller att göra en hel strategi! Att arbeta med oss och vår designprocess i ett tidigt skede gör att våra kunder långsiktigt spar både tid och pengar. Dessutom är våra industridesigners erfarna inom både hållbarhetsdesign och design för alla.

Marknad och sälj

Visst är det roligt att utveckla nya produkter och tjänster hemma på kontoret! Det tycker vi också. Men det bästa är ändå när kunden köper och det börjar snurra. Därför gäller det att verkligen få ut produkterna på marknaden och göra dem kända hos målgruppen. Vi kan hela processen från idé och paketering av erbjudandet till säljmötet med kunden. Tillsammans har vi många års erfarenhet av sälj både B2B och B2C.